Coneixent DocuFòrum

DocuFòrum és un programa d’audiovisuals editat pel Vicerectorat de Territori i Societat de la Universitat de València que inclou diferents temàtiques, entre les quals està l’Economia del Bé Comú.

Per a l’edició del documental de la EBC han participat la Càtedra EBC de la Universitat de València, la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, comerç i treball i l’Associació Valenciana per al foment de l’Economia del Bé Comú. També han participat l’empresa Cartonajes La Plana de Betxí, el Celler de la Muntanya de Muro i l’IES de Massamagrell.

L’objectiu d’aquest programa d’audiovisuals és difondre el model de l’Economia del Bé Comú entre els diferents municipis i centres educatius de la Comunitat Valenciana mitjançant actes de presentació del documental junt amb debats per parts d’experts i expertes en el tema.

Docufòrum sobre la Economia del Be Comú

La Càtedra Economia del Bé Comú, Universitat de València us convida al Documental Docufòrum sobre la #EconomiadelBeComu que es celebrarà el divendres 4 d’octubre al Palau Gallardó de València amb la presència de la Rectora de la Universitat de València – UV Mavi Mestre Escrivá i del Conseller de GVA Economiasostenible Rafa Climent . En aquest enllaç podeu conèixer millor que ès açò del #Docufòrum i visualitzar tres pildores del Documental